Expobar espressomachines

Expobar is een bekend merk in de koffiewereld. Van oorsprong stamt het merk uit Spanje. Inmiddels zij ze een grote speler, voornamelijk actief in Horeca koffiemachines. Kenmerkend voor Expobar, is de goede prijs/kwaliteit verhouding. Prettige en mooie machines, die goed betaalbaar zijn.De thuisbarista zal Expobar kennen van de Brewtus. Deze machine staat bekend als goede machine, met dubbele boiler en PID, die goed betaalbaar is.

(Expobar) Koffiemachine voor Horeca

De range van Expobar is inmiddels groot en zijn er zeker vijf koffiemachines die interessant zijn voor de horeca. Het zijn allemaal professionele espressomachines met een hoge capaciteit. Het instapmodel, de G10, is inmiddels goed doorontwikkelde machine. Dit is tevens de basis voor de mooie Expobar Onyx. Dit model heeft een mooie uitstraling is bij ons het meest verkochte model Expobar.

Enkele voordelen van een Expobar

Er zijn natuurlijk vele merken koffiemachines verkrijgbaar. Bij Buna Koffie weten wij dat Expobar een goede keuze is. Enkele voordelen van een Expobar koffiemachine:

  1. Expobar is groot merk en heeft jarenlange ervaring – dit vertaalt zich in betrouwbaarheid!
  2. Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding – betaalbare machines: al vanaf € 1.695,- verkrijgbaar!
  3. Mooie design machines – opvallende, mooi afgewerkte machines: uitstraling is minstens zo belangrijk!

Expobar en Crem

Van oorsprong is Expobar een Spaanse fabrikant van (horeca)espressomachines. In Zweden was Coffee Queen actief als espressomachine leverancier. Zij hebben de krachten gebundeld en zijn samen verder gegaan als Crem.

Onder de naam ‘Crem’ worden de nieuwe machines vermarkt. Het eerste model van de samenwerking is de Crem One. Eigenlijk is dit de opvolger van de Expobar Brewtus 4, maar (softwarematig) beter doorontwikkeld. Op horecagebied is de Crem Ex-3 de eerste machine.

Expobar in combinatie met Buna Koffie

Buna Koffie is onder andere leverancier van Expobar en de nieuwere Crem modellen. Wij vinden een goede, mooie en betrouwbare machine belangrijk, maar dan moet deze wel met goede koffie gebruikt worden. Het beginproduct moet natuurlijk goed zijn om een goed eindproduct te kunnen krijgen!

Bij Buna Koffie zijn er verschillende opties om een koffiemachine aan te schaffen. Dit kan een éénmalige koop zijn, met of zonder gebruik van Buna Koffiebonen. Leasen van een machine is ook mogelijk, in combinatie met Buna Koffie.

Koffiemachine aanschaffen bij Buna Koffie

Wij beseffen ons dat een nieuwe koffiemachine een behoorlijke investering vergt. In onze ogen is het belangrijk om de terugverdientijd kort te houden. Daardoor kunnen wij Expobar aanbieden tegen aantrekkelijke tarieven. Wij zullen de machine komen plaatsen, deze voor u afstellen en uitleg geven over de machine. Daarnaast kunnen wij een training voor u, en eventuele medewerkers, verzorgen. Zo kunt u optimaal profiteren van de nieuwe machine. Mocht er onverhoopt een storing optreden, dan heeft u uiteraard recht op garantie en ondersteuning. Daar zorgen wij voor.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een nieuwe horeca koffiemachine of een ander horeca koffiemerk? Denkt u eens Buna Koffie. Wij kunnen u zeker verder helpen met een nieuwe koffiemachine, horecaconcept óf een mooie Expobar voor thuis. Er zijn verschillende mogelijkheden denkbaar. Neemt u gerust contact met ons op voor een aantrekkelijk aanbod!

Contact Opnemen
//