Expobar

Expobar espresso apparaten koopt u natuurlijk bij Buna Koffie. Dit is een toonaangevend producent van hoogstaande espressomachines. Zowel voor thuisgebruik, als in de horeca. Er worden niet voor niets meer dan 20.000 Expobar machines per jaar verkocht. Bij een espressomachine van dit merk bent u gegarandeerd van een uitstekende prijs-kwaliteits verhouding.

Maar ook van gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Wij van Buna Koffie beschikken over een ruim aanbod aan machines van dit kwalitatieve merk.

“Ambachtelijke koffie”

Expobar apparatuur bestellen bij Buna Koffie

  • Professionele kennis en apparatuur
  • Professionals in het barista-vak
  • Koffiebonen met een goed verhaal
  • Koffie voor thuis, horeca & bedrijf
  • Elke dag vers gebrande koffie

Bekijk het aanbod aan Expobar espressomachines en bestel de machine naar wens. Wanneer u meer wilt weten over de machines die we aanbieden kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Graag voorzien we u van deskundig advies.

Belangrijke en toonaangevende producent

Expobar is al jarenlang een belangrijke en toonaangevende producent van espressomachines. Wat dit merk onderscheidt van andere producenten? Het gebruik van professionele componenten en technologieën.

Maar ook het gebruiksgemak en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zijn sterk onderscheidende factoren. Dit maakt dat horecabedrijven en andere koffieliefhebbers deze professionele koffiemachines met veel plezier gebruiken.

Expobar koffiemachines en malers

In onze webshop vindt u een verscheidenheid aan machines van dit merk. Hierbij kunt u denken aan de Expobar Brewtus, 1 groep espresso machine. Maar ook aan de Expobar Onyx, 2-groeps espressomachine. Wij beschikken voor ieder budget en ieder gebruik over de juiste koffiemachine.

Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een maler die stil en constant werkt, de Expobar Pulse 65. En met die gemalen koffie? Daarmee zet u een heerlijke bak koffie mee met behulp van uw espressomachine. Van kwalitatieve espressomachines tot een maler voor koffiebonen: wij verkopen alles voor het zetten van een ambachtelijke kop espresso.

Op kantoor, in horecagelegenheden én thuis

De espresso machines van Expobar zijn geschikt voor gebruik thuis, op kantoor en in horeca gelegenheden. Voor gebruik thuis, op kantoor of in een kleine horeca gelegenheid is de Expobar Brewtus met 1 groep zeer geschikt.

Wanneer u de gasten van uw grote onderneming graag een heerlijk kopje espresso serveert, is de Expobar Onyx-2 zeer geschikt. Deze machine is namelijk uitermate geschikt voor grootgebruik.

“De kwaliteit van koffie voor de horeca en bedrijven omhoog brengen. Dát is wat Buna doet.”

Expobar espressomachine bestellen?

Wilt u thuis zelf ook zo’n heerlijke ambachtelijke koffie zetten zoals een echte barista dat zou doen? Of wilt u uw gasten de meest verse en kwalitatieve koffie serveren? Dan is een machine van dit merk een zeer goede keus. Plaats een bestelling in de webshop en bestel de machine naar wens.

Wanneer u vragen heeft kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn professionals in het barista-vak, waardoor we over veel kennis beschikken. Met Buna heeft u het antwoord. Neem bij vragen dus gerust contact met ons op.

Toont alle 4 resultaten

//