Koffie in de Horeca

Koffie in de Horeca is over het algemeen niet van het hoogste niveau. Ondanks het gebruik van koffiebonen en espressomachines voor horeca, is er nog ruimte voor verbetering.
De gemiddelde gast is inmiddels goed op de hoogte van koffie. Als zij buiten de deur koffie drinken, vergelijken ze producten –en dus de koffie- met de situatie van thuis. Is het beter, dan is de gast tevreden. Is het minder goed, dan valt het tegen.

Ontwikkeling van koffie thuis

Aangezien koffie een enorme vlucht heeft genomen, is de wens en verwachting van de gast veranderd. Een aantal jaar geleden was de snelfilterkoffie de standaard. Koffie in de horeca was daardoor al snel beter. Daarna deed de Senseo zijn intrede. Bijna ieder huishouden had er één. In feite stapte iedereen over van een pot koffie, naar een kopje koffie. Qua smaak was de koffie in de horeca nog altijd beter.

Ontwikkeling van koffie in de Horeca

Tegenwoordig heeft menig huishouden een volautomatische espressomachine. In sommige gevallen zelfs semi-professionele espressomachines. Koffie maken van verse koffiebonen is daardoor de standaard geworden. Koffiebonen zijn bereikbaar; van supermarkt tot speciaalzaak. De interesse in koffie is toegenomen; consumenten geven meer geld uit aan goede koffiebonen.

En nu?

In relatie tot de koffie in de horeca, is koffie thuis enorm veranderd. Dat maakt in veel gevallen dat de koffie in de gemiddelde horeca achterhaald is. Voor gasten die thuis goed op weg zijn met koffie(bonen) is de koffie thuis gelijk of beter dan in de horeca. Er is immers vrij weinig veranderd, terwijl de verwachting van de gast wel hoger is. Met de koffie van Buna en de ondersteuning van ons team, kunnen wij absoluut aan de huidige verwachting voldoen!

De voordelen van Buna Koffie in de horeca

Buna Koffie voor horeca heeft veel voordelen. Wij helpen de horeca graag op weg naar een hogere koffiekwaliteit. Wat wij voor horeca kunnen betekenen:

  1. Goede espressomachines en aanvullende apparatuur – De basis van een goed koffieconcept
  2. Aanbieden van passende en lekkere koffiebonen – Eventueel een proeverij uit ons assortiment, zorgen voor goede producten
  3. Training op koffiegebied – Kennis en kunde van medewerkers op niveau brengen
  4. Blijvende ondersteuning – Waar nodig bieden wij ondersteuning

Op deze wijze kunnen we de kwaliteit van koffie in de horeca op het juiste niveau brengen. Daar zijn wij van overtuigd! Hoe kunnen wij u overtuigen?

Contact Opnemen
//