Koffieleverancier Hengelo

Welkom bij Buna Koffie: dé koffieleverancier uit Hengelo. Vanuit onze locatie leveren wij apparatuur en verse koffiebonen door heel Nederland. Wij leveren aan horeca, bedrijven en particulieren. Dit doen wij onze koffie webwinkel en door persoonlijk contact.

Koffie uit Twente

Doordat wij gevestigd zijn in Twente, maken wij gebruik van de typisch Twentse mentaliteit: we komen na wat we beloven. Tevens zijn wij overtuigd van onze eigen kracht. Wij hangen u daarom niet op aan contracten. Wij willen dat u tevreden bent over ons als koffieleverancier. Ook als wij een espressomachine bij u plaatsen zullen wij geen contract afsluiten.

Bestellen bij Buna Koffie

Bestellen van onze koffie kan op verschillende manieren. Als u klant bent, heeft u onze contactgegevens en u kunt persoonlijk contact opnemen. Dit kan eenvoudig door een telefoontje, (whatsapp)berichtje of een e-mail. Dit is voor de meeste bedrijven en horeca de meest eenvoudige manier. Voor een eenmalige of particuliere bestelling hebben wij onze koffie webwinkel ingericht.

Levering van koffiebonen

Na het doen van uw bestelling, zullen wij zorgen voor juiste levering. Vanuit Hengelo kunnen wij in de regio (Enschede – Oldenzaal – Hengelo – Almelo – Delden) de bestelling bezorgen. Dit is afhankelijk van de omvang en uiteraard op afspraak. Buiten de regio Twente zullen wij de bestelling opsturen.

Voordelen van dé koffieleverancier uit Hengelo

Buna Koffie is dé koffieleverancier uit Hengelo.

  1. Twentse mentaliteit – Afspraak is afspraak; wij komen na wat we beloven
  2. Geen contracten – Uw tevredenheid is ons doel
  3. Eenvoudig bestellen – Per e-mail, berichtje of via onze webwinkel
  4. Persoonlijk contact – Als koffieleverancier zorgen wij voor een vast aanspreekpunt

Wilt u meer weten over dé koffieleverancier uit Hengelo? Wij nodigen u graag uit op onze locatie met showroom!

Contact Opnemen
//