Koffieleverancier voor de horeca

Buna Koffie wil graag uw nieuwe koffieleverancier worden. Wij hebben drie mooie koffies geselecteerd waardoor er altijd een goede, lekkere koffie geserveerd kan worden. Dit maakt ons een goede koffieleverancier voor Horeca ondernemers en voor koffie zakelijk. Buna Koffie is ontstaan uit jarenlange praktijkervaring in het barista-vak. Daardoor kunnen wij u helpen op koffiegebied. Zeker als er specifieke vragen of behoefte is. Echter hebben wij voor onze klanten ook een mooie selectie gemaakt van koffie. Door deze selectie koffie zit er altijd een goede smaak voor u bij. Dit maakt ons een goede koffieleverancier voor Horeca en voor koffie zakelijk. Door de gunstige tarieven maakt u van koffie tevens een goed margeproduct!

Buna Koffiebonenen leverancier

Bij Buna hebben wij gekozen voor een mooie selectie koffiebonen. Daardoor kunnen wij voor iedereen een mooie koffie serveren. Inmiddels hebben wij drie varianten koffiebonen:

  • Melange Forte: een stevige koffie. Erg geschikt voor melkkoffie, zoals een cappuccino
  • Melange Dolce: een mooie, zoete koffie. Geschikt voor zowel pure koffies als melkkoffie
  • Specialty: afkomstig van één plantage, traceerbaar. Verfijnde smaak en topkwaliteit
home-623459837
home-749846546

Koffieleverancier in de Horeca

Goede koffie begint natuurlijk bij het gebruik van de juiste koffiebonen. Daarnaast is het van belang om over de juiste apparatuur te beschikken. Ook daarvoor bent u bij Buna Koffie op het juiste adres: wij hebben een mooi assortiment espressomachines. Het is mogelijk om een machine in combinatie met onze koffiebonen af te nemen. Dit is uiteraard niet verplicht. Het is zelfs mogelijk om alleen apparatuur bij ons af te nemen. Bij een goede machine hoort natuurlijk ook een echte barista training. Die verzorgen wij erbij, gegeven door een gecertificeerd barista!

Koffieleverancier zakelijk

In het bedrijfsleven is goede koffie zeer belangrijk. Het is bij uitstek een geschikte drank om de dag mee beginnen. Bij bijeenkomsten en gesprekken is koffie meestal standaard. Dit maakt dat koffie een belangrijk onderdeel van de werkvloer is. Een medewerker kan in een goede kop koffie op het werk een motivatie of waardering vinden. We horen vaak dat de koffie op werk niet lekker is.

Bij Buna Koffie bieden wij een aantal mooie koffiemachines voor zakelijk gebruik aan. Deze kunnen in combinatie met de Buna koffiebonen afgenomen worden. Als u al over een goede koffiemachine beschikt, kunnen wij ook alleen de koffiebonen leveren. Door ons assortiment koffiebonen kunnen wij altijd passende koffiebonen vinden. Lekker, betaalbaar en een goede kwaliteit!

Meer weten of koffiebonen proeven?

Wij worden graag uw koffieleverancier in de horeca. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek. Uiteraard onder het genot van een Buna Koffie. Een goed gesprek begint immers bij goede koffie!