Koffieleveranciers voor de horeca en de zakelijke markt

Op zoek naar goede koffieleveranciers voor de horeca of zakelijke markt? Koffiebranderij Buna Koffie wil graag uw nieuwe koffieleverancier worden. Wij hebben drie goede koffie bonen geselecteerd. Waardoor er altijd lekkere koffie geserveerd kan worden. Dit maakt ons een goede koffieleverancier voor horeca ondernemers en voor de zakelijke markt.

Koffieleveranciers voor de horeca

Koffiebranderij Buna Koffie is ontstaan uit jarenlange praktijkervaring in het barista-vak. Daardoor kunnen wij u helpen op het gebied van coffee. Zeker als er specifieke vragen of behoefte is. Echter hebben wij voor onze klanten (zowel horeca als bedrijven) ook een mooie selectie gemaakt van koffie. Door deze selectie coffee zit er altijd een fijne smaak voor u bij.

Door de gunstige tarieven maakt u van onze koffie producten tevens een goed margeproduct!

Buna Koffiebonen voor de horeca

Bij Buna hebben wij gekozen voor een mooie selectie koffiebonen. Daardoor kunnen wij voor iedereen in de horeca een mooie kop koffie serveren. Inmiddels hebben wij drie varianten koffiebonen, speciaal voor de horeca:

  • Melange Forte: een stevige koffie. Erg geschikt voor melkkoffie, zoals een cappuccino.
  • Melange Dolce: een mooie, zoete koffie. Geschikt voor zowel pure koffies als melkkoffie.
  • Specialty: afkomstig van een (traceerbare) plantage. Een coffee met een zeer verfijnde smaak en van uitmuntende kwaliteit.
home-623459837
home-749846546

Koffieleverancier in de horeca

Lekkere koffie begint natuurlijk bij het gebruik van de juiste koffiebonen. Daarnaast is het van belang om over de juiste apparatuur te beschikken. Ook daarvoor zit u goed bij Buna Koffie. Wij hebben een mooi assortiment aan espresso machines. Het is mogelijk om machines in combinatie met onze koffiebonen af te nemen. Dit is uiteraard niet verplicht.

Tevens kunt u er voor kiezen om alleen apparatuur bij ons af te nemen. Bij een goede koffiemachine hoort natuurlijk ook een echte barista training. Die verzorgen wij erbij, gegeven door een gecertificeerd barista!

Espresso koffiemachine voor de horeca

Een professionele espresso machine als Expobar Onyx 2-groep maakt overheerlijke espresso koffie voor de horeca. Specifieke eigenschappen zijn een strakke afwerking, 2-groeps machine met twee koffie-uitlopen en een professionele uitstraling. Andere professionele espresso koffiemachines voor de horeca zijn BFC Aviator, Expobar Brewtus en BFC Galileo. Die laatste espresso koffiemachine is in vergelijking met andere machines zeer stil in gebruik.

Koffieleverancier zakelijk

In het bedrijfsleven is fijne koffie zeer belangrijk. Het is bij uitstek een geschikte warme drank om de dag mee beginnen. Bij bijeenkomsten en gesprekken is een lekkere coffee meestal standaard. Dit maakt dat koffie een belangrijk onderdeel van de werkvloer is.

Een medewerker kan in een verse kop koffie op het werk een motivatie of waardering vinden. We horen vaak dat de koffie bij bedrijven niet altijd even lekker is.

Koffiemachines voor bedrijven

Bij koffiebranderij Buna Koffie bieden wij een aantal mooie koffiemachines voor zakelijk gebruik aan. Deze kunnen in combinatie met de Buna koffiebonen afgenomen worden. Als u al over een goede koffiemachine beschikt, kunnen wij ook alleen de koffiebonen leveren. Door koffiebonen producten kunnen wij altijd goede koffie bonen vinden. Lekker, betaalbaar en van een passende kwaliteit!

Meer weten over koffieleveranciers voor de horeca?

Professionele koffieleveranciers voor de horeca zijn vaak lastig te vinden. Wij worden graag uw koffieleverancier in de horeca. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek. Uiteraard onder het genot van een Buna Koffie. Een goed gesprek begint immers bij verse koffie!

//