Koffiemachine leasen

Een nieuwe horeca koffiemachine of horeca espressomachine is een behoorlijke investering. Bij Buna Koffie kunt u een nieuwe horeca koffiemachine daarom ook leasen. Dit doen wij in combinatie met onze koffiemerk, dat zich richt op de horeca. Wij zijn leverancier van onder andere de merken Expobar en BFC. Merken die zich richten op professionele horeca koffiemachines.

Buna: uw koffiemerk voor horeca

Buna Koffie is ontstaan uit een jarenlange praktijkervaring op koffiegebied. Wij hebben een aantal variaties in koffiebonen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een koffiemerk, onder andere gericht op horeca. Bij ons staat kwaliteit, service en ondersteuning centraal. Naast onze koffiebonen, leveren wij ook horeca koffiemachines en horeca espressomachines. Zowel koop als het leasen van een nieuwe espressomachine is mogelijk.

Horeca koffiemachine vervangen?

Het aanschaffen/vervangen van een nieuwe koffiemachine is een lastige keuze met veel impact. Ons doel is om u te ondersteunen waar mogelijk. De aanschaf en eventuele overstap van koffiemerk moet soepel en goed verlopen. Wij plaatsen de apparatuur, stellen deze naar uw wens af en komen een baristatraining verzorgen. Op deze manier zullen wij er alles aan doen om de kwaliteit van de koffie nóg hoger te krijgen!

Leasen koffiemachine: de kosten

De kosten van het leasen van een nieuwe horeca koffiemachine zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het merk en type van de machine speelt daarbij een belangrijke rol. De termijn van het leasecontract bepalen wij in overleg. Daarnaast kunt u altijd kiezen voor een complete set: een machine met bonenmaler én alle bijkomende randartikelen. Tevens zullen wij vragen of u behoefte heeft aan een onderhoudspakket. Het leasen van een horeca koffiemachine kan al vanaf € 75,00 per maand!

Enthousiast geworden?

Wij verwelkomen u uiteraard graag als nieuwe klant. U kunt eens kijken bij ons standaard aanbod van koffiemachines, onder het kopje ‘Apparatuur’. Heeft u specifieke wensen, vragen, bent u benieuwd naar onze andere machines of wilt u goed advies? Neemt u gerust contact met ons op; wij staan u graag te woord!

Contact Opnemen
//