Over ons

De kwaliteit van koffie voor de horeca en bedrijven omhoog brengen. Dát is wat Buna doet. Daarom vindt u bij ons koffiebonen met ‘n goed verhaal, professionele kennis (training) en apparatuur.

Zo ontstond dit koffieconcept

Als professionals in het barista-vak ervaren we dat de smaak van koffie voor de horeca en bedrijfsleven nogal eens te wensen overlaat. En dat er vaak kennis ontbreekt over bonen, melanges en het zetten van goede koffie. Ook willen gasten en medewerkers steeds vaker weten hoe het zit met (de herkomst van) de bonen, net als bij vlees en andere producten. Hierdoor groeit de vraag naar lekkere koffie en een duidelijk verhaal. Met Buna hebt u het antwoord.

Elke dag vers gebrand: koffie voor horeca & bedrijf

De diverse soorten koffie, hebben wij ontwikkeld vanuit zorg, aandacht en passen. Onze koffiebonen worden vers en ambachtelijk voor u geroosterd; dat ziet u aan de branddatum op iedere verpakking. Tevens is de herkomst van de diverse koffies bekend én staat deze vermeld op het etiket. Mede door deze transparantie ontstaat de ideale koffiebeleving voor horeca en zakelijk gebruik.

Meer weten over het verhaal achter onze bonen en koffie? Voor de horeca en bedrijven bieden we graag meer informatie.

Contact

Else Mauhsstraat 121
7558RJ Hengelo
Nederland

0651880638
info@buna-koffie.nl

//